Ons proces

Een soepel en gestroomlijnd proces is cruciaal voor een geslaagde druk. Met ruim 80 jaar ervaring zijn wij in staat je gericht te helpen en ondersteunen, in elke fase van het drukproces.

Pre-productie

Bij Vitrapack zijn we er sterk van overtuigd dat een succesvolle druk start met een goede voorbereiding. Het voortraject is dus veelomvattend. De onderdelen die deel kunnen uitmaken van deze fase? Prepress, research & development, kwaliteitslabo’s, inkten & coatings, color management, workflow management en mock-ups.

Productie

Drukwerk

Vitrapack biedt drie verschillende druktechnieken aan: diepdruk, flexo en digitale druk. Zo kunnen we voor elke vraag flexibel inspelen op de randvoorwaarden en samen de meest geschikte methode kiezen.

Afwerking

Ook de piekfijne afwerking van uw verpakkingsdrukwerk – bijvoorbeeld coaten, lamineren en snijden – kan Vitrapack voor je verzorgen.

Output

Naast afgewerkte folie en papier op rol biedt Vitrapack ook een assortiment aan afgewerkte zakjes. Ook bieden we hersluitbare folie aan, of maken een fantastische mock-up. Die kan je inzetten om klanten te overtuigen op beurzen, voor interne presentaties of voor fotoshoots, nog voor je product effectief verpakt is in de door ons bedrukte folie.

Post-productie

Ook wanneer het drukwerk klaar is, blijven we je verder van dienst, bijvoorbeeld met logistieke ondersteuning of stock-beheer. Wanneer je met onze folies aan de slag gaat op je machines kan je ook rekenen op on-site begeleiding: één van onze medewerkers komt indien nodig ter plaatse om te garanderen dat de verwerking van de folie vlot verloopt.

 

"Doordat Jurgen ons van dichtbij volgt, kent hij onze bedrijvigheid door en door. Het zijn meedenkers. Als ze bij Vitrapack iets voorstellen, hebben wij er alle vertrouwen in."

Dieter Peeters, Biscuiterie Thijs