26/11/2018

Vitrapack familiedag 2018

Ook bij een bedrijf dat 'druk' als bestaansreden heeft, zijn er meer dan voldoende redenen om ten gepaste tijde druk van de ketel te laten. De familiedag is het evenement bij uitstek om extra zuurstof te geven aan het kloppende hart van het familiebedrijf dat Vitrapack is. Collega's, familie en vrienden vormden op 24 juni één grote familie die genoot van een gevarieerd programma én van elkaars gezelschap.

Voor tientallen mensen was de familiedag een leuke reden om op een informele manier binnen te springen en een unieke manier om ‘buiten te springen’: een gigantisch springtuig hield als een kleurrijke sfinx de wacht voor de Vitra vestiging en bracht grote kinderen en volwassenen – letterlijk – in hogere sferen.

Maar niet alleen de ‘groten’ hadden de mogelijkheid om een gat in de lucht te springen: de jongsten konden hun hartje ophalen bij de ballonnenclown en de grimeurs. Wie bedrijf zegt, zegt in één adem bedrijvigheid: met trots en toewijding kregen de geïnteresseerde aanwezigen een interessant een indrukwekkende inkijk in de productieafdeling.

De nieuwe aanwinsten van 2017–2018 konden rekenen op de goedkeuring en bewonderende blikken van de geboeide genodigden. Het werd een aangename eerste kennismaking met de twee identieke Bobst tien-kleuren-flexo drukpersen, de lamineermachine van dezelfde fabrikant, de bijkomende Laem snijmachine, de wikkelmachine en de extra opplak machine in de clicherie.

Het werd een zon-dag die zijn naam in alle opzichten eer aandeed: een zalige zon benadrukte de warme sfeer en de stralende gezichten die de dag kleurden. Het programma zorgde ervoor dat ook de papillen aan hun trekken kwamen nadat de pupillen werden geprikkeld met een niet-alledaagse kijk op het unieke universum van Vitrapack verpakkingen.