07/07/2016

Ontdek ons grote assortiment kleine zakjes

Vitrapack levert niet alleen zijlaszakken en harmonicazakken maar ook blokbodemzakken op jouw maat. In ons ruime assortiment vind je voor elk item een geschikte verpakking. Zowel voor food als voor non-food, in veel verschillende afmetingen én met verschillende afwerkingsmogelijkheden.

3 categorieën

Ons assortiment zakjes verdelen we onder in drie grote categorieën:

WEB-VITRA-068-SWBags-LotusKoffieWafels
Zijlas- of sideweldzakken, met of zonder bodemvouw
WEB-VITRA-015-Blokbottom-PopelierBiscuits
Blokbodemzakken met zijvouw
WEB-VITRA-027-CPBags-Matthé
Harmonica- of souffletzakken, met of zonder zijvouw

Expertise zowel in food als non-food

We leveren zakjes voor o.a. eierkoeken, krakelingen, wafels, snoep en chocola. Zo helpt Vitrapack heel wat bedrijven om hun lekkernijen van in de winkel tot dicht bij de mensen te brengen. Daarmee bewijzen we de wereld een grote dienst, nietwaar?

Vitrapack levert deze zakjes ook voor non-foodproducten. Tal van kleine artikelen passen in deze zakjes: klein speelgoed, schoonmaakartikelen, gereedschap zoals schroeven, vijzen en rondellen, of knopen en juwelen.

Brede waaier afwerkingsmogelijkheden

In elke categorie is nog veel variatie mogelijk. Meer informatie over de mogelijke afmetingen, beschikbare folies, vouw-, perforatie-, afvul- en drukwerkmogelijkheden vind je in deze technische fiches.

Een vraag? Wij begeleiden jou naar de juiste keuze! Neem contact met ons op en leer zo welk zakje het best past bij jouw product.