24/04/2017

Ontdek de voordelen van mock-ups

Onze mock-ups bieden je de gelegenheid om je verpakking uit te proberen in kleine oplage. Zo test je de verpakking uitgebreid voor ze definitief in druk gaat én dat doe je zonder investering in platen, sleeves of cilinders. We sommen de voordelen graag voor je op.

Al in de pre-productiefase ga je het effect van het verpakkingsontwerp na.

Je kan verschillende verpakkingsvormen of verschillende soorten verpakking uittesten, bijvoorbeeld tijdens een focusgroep.

Nog voor de start van de productie toon je jouw nieuwe productgamma op beurzen.

Het is een ideaal instrument om potentiële klanten te overtuigen tijdens verkoopgesprekken.

Mock-ups zijn inzetbaar voor productfotografie, waardoor je veel tijd wint en de communicatie rond je nieuwe aanbod snel kan opstarten.

In deze fase kunnen we de verpakking nog aanpassen, op basis van jouw feedback op de mock-ups. Zodra deze zijn goedgekeurd, kan jouw definitieve verpakking worden gedrukt.

 

Met een mock-up heb je een tastbaar, bruikbaar instrument in handen om medewerkers, partners en klanten volledig onder te dompelen in jouw nieuwe verhaal.

 

Jules Destrooper kreeg van ons een gigantische mock-up van één van hun verpakkingen cadeau toen ze vorig jaar een groot feest gaven voor hun 130-jarig bestaan.

Jules Destrooper kreeg van ons een gigantische mock-up van één van hun verpakkingen cadeau toen ze vorig jaar een groot feest gaven voor hun 130-jarig bestaan.

Ben je op zoek naar een echte blikvanger voor in je showroom, inkomhal of beursstand? Je kan bij ons ook terecht voor gigantisch grote mock-ups. Daarmee zet je jouw product gegarandeerd in de schijnwerpers.

Meer informatie? Contacteer ons via 03 322.55.22 of info@vitrapack.be.