26/09/2016

We inspireren elkaar.

Om samen die stap voor te blijven en dichtbij klanten te staan, is het cruciaal dat we momenten in bouwen om ‘in mekaars hoofden te kijken’. Vitrapack doet dat tijdens viermaandelijkse inspiratiesessies. Zo leren we bij van elkaar. Iedereen is dankzij de inspiratiesessies mee met de laatste nieuwigheden en vaak leveren we hier een waardevolle bijdrage aan het werk van een collega.

Inspiratie is een vreemd, ongrijpbaar proces. Geniale ingevingen overvallen ons ’s morgens op weg naar het werk. De oplossing voor een uitdagend vraagstuk ontstaat ’s middags tijdens het lunchen. Wanneer we ’s avonds aan het sporten zijn, ontvouwt zich een plan voor de lange termijn. Na zo’n inval maken we vaak snel een paar aantekeningen. Die leggen we weg om ze later verder uit te werken.

Tijdens onze inspiratiesessies komen die ideeën terug op tafel. Welke mogelijkheden hebben we de voorbije weken gezien? Hoe kunnen we die ideeën verder uitwerken? We wisselen ook van gedachten over de innovaties die ons in het oog sprongen. We bespreken de nieuwe toepassingen die Vitrapack kan implementeren om helemaal mee te blijven. Wat ontwikkelen we nu? Wat willen we in de toekomst ontwikkelen?

Op de vorige inspiratiesessie mochten we heel wat collega’s verwelkomen. Joost, Elsje en Koen (labo/kwaliteit/inktfabricatie), Dany en Mario (calculatie en aankoop), Jurgen, Tjaard en Jan (sales), Jan (color management), Staf (onderhoud en technische dienst), Viviane (customer service) en Karen (communicatie) staken de hoofden bij elkaar om elkaars werk beter te begrijpen.

Het is nu nog te vroeg om bloot te geven welke thema’s en onderwerpen aan bod kwamen. Via onze website en deze nieuwsbrief houden we je op de hoogte. Spannend!