Diepdruk

Omdat Vitra zowel in flexo- als in diepdruk drukt, zoeken we altijd in overleg met de klant naar de meest efficiënte manier van werken.

Kwaliteit van dichtbij

Onze uiterst performante 8 kleuren diepdrukmachine van W&H werd uitgerust met 100% inspectie en inline spectrofotometrie. Dit betekent dat we in staat zijn tot het leveren van de allerhoogst mogelijke drukkwaliteit, in de allerfijnste rasters, met kleuren in de hoogst mogelijke densiteit en dit alles op dunne folies. Kwaliteit die ook nog eens optimaal gecontroleerd wordt.

Met een maximale drukbreedte van 1000 mm kunnen we al jouw diepdrukopdrachten aan.

Wat onderscheidt diepdruk van flexodruk?

Diepdruk zorgt voor de fijnste verlopen in rasters gecombineerd met de hoogst mogelijke kleurdensiteit en een fotografische drukkwaliteit. In vergelijking met flexodruk kunnen we vaak met minder kleuren een zelfde beeld drukken met een hogere kwaliteit.

Wanneer gebruiken we diepdruk?

Diepdruk wordt doorgaans ingezet voor grotere oplagen en voor beelden waarbij fijne rasterverlopen worden gecombineerd met hoge kleurdensiteiten. Als de drukkwaliteit en de kleurweergaven echt top moeten zijn, dan kies je best nog altijd voor diepdruk.